JULIO
lunmarmiejueviesábdom
  12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
2728293031  
Creama - Treballem junts per la Comarca
Síguenos
Facebook Twitter
  • Blog Creama Pego [ + info ]
  • Enlaces-Información Pymes covid-19 [ + info ]
  • Descargas-Información Pymes y comerciantes Covid-19 [ + info ]
  • Enlaces-Información comerciantes covid-19 [ + info ]
  • SEDE ELECTRÓNICA DE CREAMA [ + info ]

NOTICIAS

La actualidad en un clic


Creama Benissa

08/11/2019

Els comerços de Benissa cap a la transformació digital

El curs tindrà lloc en el Centre d’Excel·lència en horari de 15h a 17h.

L’Ajuntament de Benissa, a través de l'Agencia AFIC-Creama ofereix un innovador curs als comerços de la localitat amb l’objectiu d’impulsar els canvis necessaris en l’entorn del comerç tradicional.

El curs forma part del programa “Migra, per a la Transformació Digital del Comerç” creat per Factoria d’Idees i al que se sumen diferents professionals de l’entorn digital.

El comerç tradicional té una oportunitat tant de promoció com de venda a través de les noves tecnologies i el curs està enfocat a donar a conéixer les possibilitats que existeixen. Els alumnes tindran l’oportunitat d’entendre el funcionament global del mercat digital, també coneixeran les ferramentes per entrar ells mateixos en aquesta transformació que ajudarà a trobar noves oportunitats de venda, nous mercats o innovadores maneres d’aplegar al consumidor. Al curs es treballaran exemples d’altres empreses que ho han aconseguit i com ho han fet.

Els professors del curs seran Dayana Santacreu, fundadora de l'empresa Mascotetes i consultora a Emprender con Conciencia, Joan Ginestar CEO de Imedia Marketing i Teamhost, tecnòleg, i Juan Pablo Signes de Factoria d’Idees, consultor de marques i especialista en marketing on line.

En paraules de la regidora Isabel Bou, “volem donar impuls a aquesta necessària transformació cap a l’entorn digital, que ens pot ajudar en un mercat cada vegada més globalitzat i enfront de un consumidor expert en allò que vol comprar, un client amb inquietuds i que busca i compara a través d'Internet abans de decidir la seua compra. Les empreses han de dirigir-se necessàriament cap a aquest nou mercat que ens presenta l’entorn digital i saber com aprofitar-ho”.

El curs es realitzarà en 6 sessions de 2 hores cadascuna els dies 12, 13, 14, 19, 20 i 21 de novembre. Les empreses interessades han de realitzar la inscripció en l'Agència AFIC-Creama telefonant al 965732100 o enviant un mail a jribes@creama.org.

Volver Volver

Formación
Proyectos
Aviso legal | Contacto | © 2020 CREAMA