AGOST
dldmdcdjdvdsdg
     12
3456789
10111213141516
17181920212223
24252627282930
31      
Creama - Treballem junts per la Comarca
Segueix-nos
Facebook Twitter
 • Blog Creama Pego [ + info ]
 • Descàrregues-Informació Pimes i Comerciants Covid-19 [ + info ]
 • Enllaços-Informació Comerciants Covid-19 [ + info ]
 • Enllaços-Informació Pimes Covid-19 [ + info ]
 • SEDE ELECTRÒNICA DE CREAMA [ + info ]
 • Patrimoni Culinari de la Marina Alta [ + info ]

ADL Benissa

Àrea de dinamització comercial

Objetivos:

Promocionar i potenciar l'activitat comercial del municipi i així aconseguir incrementar els nivells de competitivitat de les PIME comercials i la millora de la rendabilitat econòmica.

Principals Activitats:

 1. Incentivar el comerç de la localitat a través de la realització de campanyes d'animació i promoció del comerç de Benissa, dins d'un pla específic dissenyat i coordinat amb tots els agents de distribució comercial local, encaminat a fidelitzar clients i intentar reduir la fuga de la despesa cap a altres localitats veïnes. Durant l'excercici 2004, i vist l'èxit aconseguit amb l'anterior campanya de Nadal, "COMPRA A BENISSA I GUANYA 600 EUROS", es pretenen realitzar altres actuacions semblants a l'igual que la campanya "LA RUTA COMERCIAL DEL TURISME" realitzada en col·laboració amb els municipis de Xàbia i Calp.
 2. Continuar amb la publicitat de sectiors comercials que es troben més desafavorits i animar-los a través d'actuacions inherents a la seua activitat donant peu a un major coneixement per part dels clients i consumidors de l'existència dels seus establiments i dels serveis que ofereixen.
 3. Edició de la Revista Comercial. Aquesta actuació pretén divulgar a tota la població tota aquella informació d'interés comercial així com actuacions dirigides a fomentar el consum de la població. Consisteix en una revista amb informació ampliament comercial i que servirà de fòrum d'opinío dels diferents sectors implicats en la distribució comercial. Per a l'any 2004 es pretén que veja la llum la tercera edició de la revista BENISSAFIC.
 4. Planificar, organitzar i continuar amb la publicació d'una nova GUIA TURÍSTICA I DE SERVEIS, consistent en una Guia comercial i de serveis on apareixen els empresaris del municipi així com les seues direccions, telèfons, etc.
 5. Organització del IV CERTAMEN DE PREMIS A L'EMPRESA: "BENISSA ÉS QUALITAT", on es premiarà a aquelles empreses que s'hagen distinguit en aquest any per la seua innovació, per la seua imatge, per nova creació, per la trajectòria empresarial, per la millor atenció i servei, per respet al medi ambient, etc.
 6. Organitzar el VI Cicle de Jornades sobre el Comerç Local. Consisteix en un cicle de xarrades-conferències que tracten sobre temes que afecten directament a l'activitat comercial del municipi, durant l'any 2004 es pretén parlar de la Nova Llei de Garanties i per altra banda la definició de CCO (Centre Comercial Obert).
 7. Sistema continuat d'evaluació de la QUALITAT al comerç. Consistent en un qüestionari anònim destinat als clients, que ompliran i depositaran a una "urna" habilitada a l'efecte. Una volta cada dos mesos, o quan existisca un número suficient d'enquestes omplides, es portaran a l'Agència de Foment d'Iniciatives Comercials que, una volta explotades estadísticament, remetrà un informe en el que es podrà comprovar l'evaluació que els clients han fet de la qualitat dels establiments, permetent conèixer els punts en que és més competitiu i aquells en que té camp d'actuació per millorar.
 8. Col·laborar amb l'Associació de Comerciants en l'organització dels cursos de manipuladors d'Aliments.
 9. Planificació i organització de cursos de formació per comerciants, en col·laboració amb l'Associació de Comerciants de Benissa. Perseguint els objectius de la gran importància que té la formació per als comerciants, i la impliantació de les noves tecnologies de la informació es pretén la realització de cursos de formació sobre informàtica, accés a Internet, correu electrònic, etc. Aprofitan les instal·lacions de l'ADL on es situa l'Aula d'Informàtica.
 10. Continuar amb les tasques inherents a l'ADL, com són assessorament, informació de caràcter comercial (especialment ajudes i subvencions) i formació als comerciants.

ADL Benissa
Escoto, 72 · Tel. 96 573 21 00 · Fax 96 573 21 61 · adl-benissa@creama.org

Mostrar mapa

Formació
Projectes
Avís legal | Contacte | © 2020 CREAMA