GENER
dldmdcdjdvdsdg
  12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
2728293031  
Creama - Treballem junts per la Comarca
Segueix-nos
Facebook Twitter
  • SEDE ELECTRÒNICA DE CREAMA [ + info ]

Enllaços

Pàgines amigues de Creama

Ací tens tota una secció de links i enllaços a pàgines externes en les quals pots trobar i ampliar tota la informació que necessites. Aprofita els recursos de la xarxa d’Internet per estar al dia i tindre més oportunitats en la teua formació i activitat professional.

Patrimoni Culinari Marina Alta

RECUPERACIÓ DEL PATRIMONI CULINARI DE LA MARINA ALTA

La pàgina web que presentem identifica i recopila referències bibliogràfiques del patrimoni culinari de la Marina Alta recollides per l'alumnat del Taller T’Avalem Marina Alta I promogut per Creama i finançat pel SERVEF amb cofinançament del Fons Social Europeu i la Iniciativa d'Ocupació Juvenil. El projecte s'ha esforçat a recuperar el patrimoni culinari de la Marina Alta a través de la cerca i recopilació bibliogràfica de les fonts esmentades segons les recomanacions de la UNESCO quant a identificar i inventariar el patrimoni cultural immaterial gastronòmic de la nostra comarca.

Des de Creama, ens sentim orgullosos del resultat d'aquest treball, de les capacitats i coneixements adquirits pels alumnes i alumnes i del suport al Pla d'Acció Local Dénia Marina Alta Tasting Life, derivat de la denominació de Dénia Ciutat Creativa de la Gastronomia per la UNESCO.

Agraïm la col·laboració prestada per la Comissió de Seguiment T’Avalem Marina Alta I, integrada per personal de Creama a més de membres del IECMA, MACMA i de l'Oficina de la Innovació i Creativitat de l'Ajuntament de Dénia, que ha permés consensuar la metodologia per a dotar al treball de recollida de dades de les característiques de fiabilitat, utilitat, accessibilitat necessàries per a constituir una eina exportable i a l'abast dels investigadors i de la ciutadania de la Marina Alta.

Agrair també a tot l'equip de treball la seua implicació i rigor en la recollida i tractament de les dades recopilades.

Link  http://www.marinaalt ...

Tornar Tornar

Formació
Projectes
Avís legal | Contacte | © 2020 CREAMA