SETEMBRE
dldmdcdjdvdsdg
 123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
282930    
Creama - Treballem junts per la Comarca
Segueix-nos
Facebook Twitter
  • Blog Creama Pego [ + info ]
  • Descàrregues-Informació Pimes i Comerciants Covid-19 [ + info ]
  • Enllaços-Informació Comerciants Covid-19 [ + info ]
  • Enllaços-Informació Pimes Covid-19 [ + info ]
  • SEDE ELECTRÒNICA DE CREAMA [ + info ]
  • Patrimoni Culinari de la Marina Alta [ + info ]

NOTÍCIES

L'actualitat en un clic


Creama

11/02/2020

Està en funcionament el Taller d’Ocupació Marina Alta IX de CREAMA on l`alumnat ha començat les pràctiques a les residències públiques i a les oficines de turisme municipals.

El Consorci per a la Recuperació Econòmica de la Marina Alta, CREAMA, ha posat en marxa el nou taller d’ocupació Marina Alta IX amb un pressupost de 464.109,60 euros cofinançats per LABORA, el Ministeri de Treball, Migracions i Seguretat Social (SPEE) i CREAMA. Durant tot un any, 20 veïns desocupats estaran rebent formació en dos especialitats: “Àrea professional de promoció turística local i informació al visitant” i “Atenció sociosanitària a persones dependents en institucions socials, com residències o centres de dia”.

     La formació teòrica i la direcció del taller estan ubicats en l’agència de CREAMA de Benissa. La formació pràctica es desenvoluparà als distints municipis que integren el consorci.

     L’alumnat del taller ja ha començat les pràctiques; en l’especialitat de sociosanitària a residències públiques i en la d´informació al visitant a les oficines de turisme i altres dependències municipals dels ajuntaments que integren el consorci.  

      L’alumnat del taller, a més d’aprendre un ofici, realitza una important tasca de recolzament a estes entitats, la col·laboració de les quals resulta fonamental per completar la formació impartida.

   CREAMA és una entitat dinamitzadora de l’activitat econòmica i social de la Marina Alta creada en 1994. Amb aquest objectiu, CREAMA treballa en dos línies estratègiques: el foment de l’emprenedoria i la inserció laboral amb la formació com línia transversal, present en totes les accions com aquest nou taller d’ocupació Marina Alta IX. 

Tornar Tornar

Formació
Projectes
Avís legal | Contacte | © 2020 CREAMA