JULIOL
dldmdcdjdvdsdg
      1
2345678
9101112131415
16171819202122
23242526272829
3031     
Creama - Treballem junts per la Comarca
Segueix-nos
Facebook Twitter
  • Enllaç al Pla Actuació 2018 [ + info ]
  • Enllaç a les Conclusions Generals del Diagnòstic Territorial de la Marina Alta [ + info ]
  • En www.deniaempleo.com trobaràs informació sobre: ocupació, formació i emprendimiento a Dénia. [ + info ]
  • SEDE ELECTRÒNICA DE CREAMA [ + info ]

NOTÍCIES

L'actualitat en un clic


Creama

07/07/2017

CREAMA INICIA UN TALLER DIRIGIT A JOVES MENORS DE 30 ANYS QUE ELS PROPORCIONARÀ UN OFICI AMB CERTIFICAT OFICIAL I CONTRIBUIRÀ A PRESERVAR EL PATRIMONI CULINARI DE LA MARINA ALTA.

CREAMA ha sigut beneficiària d'una subvenció del SERVEF, cofinançada pel FSE per un import de 389.059,02 euros amb la finalitat de desenvolupar el projecte T’Avalem Marina Alta I que proporcionarà l'oportunitat d'obtenir una qualificació professional i un treball a 20 joves de la comarca que es troben en situació de desocupació.

El projecte T’Avalem Marina Alta I es desenvoluparà amb la impartició de la formació dels itineraris professionals entorn de dues especialitats:

-   Jardineria: amb l'objecte de formar a treballadors qualificats en la instal·lació i manteniment de jardins i zones verdes.

-   Gestió de la informació i la comunicació: formant a treballadors relacionats amb activitats administratives i de tractament de dades, en col·laboració amb el projecte Dénia&Marina Alta Tasting Life de la UNESCO.

CREAMA, d'acord amb les línies estratègiques del Consorci, continua sol·licitant projectes que contribueixen a dinamitzar l'economia de la Marina Alta alhora que proporcionen formació acreditable als col·lectius més castigats per la crisi econòmica, com és la població jove, en ocupacions amb bones perspectives d'ocupació i que els capacite per a l'acompliment qualificat de professions. Açò implica que, els alumnes i alumnes que una vegada finalitzat el taller hagen superat amb èxit els continguts formatius corresponents a l'especialitat, obtindran un certificat oficial expedit pel SERVEF que acredita que la persona ha rebut i superat la formació corresponent al certificat de professionalitat.

Aquest és l'únic projecte T’Avalem que s'imparteix en la comarca en el qual els joves obtindran un certificat amb aquestes característiques.

Creama, amb el suport dels 8 ajuntaments membres del Consorci, una vegada més, aposta per la qualitat i l'increment de la utilitat de les accions formatives que realitza en dotar-les d'un plus amb l'obtenció de les certificacions.

Els dos centres de formació acreditats on s'està impartint la formació teòrica corresponent són l'Agència de Creama Pedreguer on se situa l'especialitat de Gestió de la Informació i la Comunicació; i l'Agència de Creama Dénia, on es rep la formació teòrica corresponent a l'especialitat de jardineria.

La formació pràctica de l'especialitat de jardineria es desenvoluparà al llarg dels 12 mesos que dura el projecte, en els diferents municipis que integren el Consorci de manera que, a més d'aprendre un ofici, els alumnes i alumnes del taller realitzen una important labor de suport a les brigades de parcs i jardins.

Quant a la formació pràctica de l'especialitat de Gestió de la Informació i la Comunicació, CREAMA col·labora amb l'Oficina de la Innovació i la Creativitat de Dénia Ciutat Creativa de la Gastronomia de la UNESCO per a recuperar el patrimoni culinari de la Marina Alta, reforçant una de les línies estratègiques del projecte Dénia&Marina Alta Tasting Life, amb la cerca i recopilació bibliogràfica del patrimoni culinari en els municipis del Consorci. En aquesta àrea, comptem amb la col·laboració i assessorament del Institut d’Estudis Comarcals de la Marina Alta i la Mancomunitat Cultural de la Marina Alta, fent realitat una vegada més el lema de CREAMA “Treballem Junts per la Comarca”.

Tornar Tornar

Formació
Projectes
Avís legal | Contacte | © 2018 CREAMA