SETEMBRE
dldmdcdjdvdsdg
 123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
282930    
Creama - Treballem junts per la Comarca
Segueix-nos
Facebook Twitter
  • Blog Creama Pego [ + info ]
  • Descàrregues-Informació Pimes i Comerciants Covid-19 [ + info ]
  • Enllaços-Informació Comerciants Covid-19 [ + info ]
  • Enllaços-Informació Pimes Covid-19 [ + info ]
  • SEDE ELECTRÒNICA DE CREAMA [ + info ]
  • Patrimoni Culinari de la Marina Alta [ + info ]

NOTÍCIES

L'actualitat en un clic


Creama Benissa

10/02/2020

ENAMORA'T COMPRANT A BENISSAL'ACEB Associació del Comerç i l'Empresa de Benissa juntament amb AFIC-Creama Benissa i l'Ajuntament de Benissa tornem a llançar una campanya per a promocionar el comerç local i, de premi, poder compartir amb qui vulgues un dels 4 pastissos en forma de cor o un dels 4 sopars romàntics que se sortejaran.
ENAMORA'T COMPRANT A BENISSA

La campanya tindrà lloc des de hui dilluns 10 al divendres 14 de febrer, i podran participar totes aquelles persones que realitzen les seues compres en qualsevol dels més de 100 comerços associats a l'ACEB. Aquestes compres donaran dret a participar en el sorteig de 4 sopars romàntics en restaurants associats, i per a això s'haurà de depositar el bitllet amb el tiquet de compra i amb les seues dades en les urnes habilitades en els comerços.
Com més compres es realitzen i més bitllets es depositen, més opcions per aconseguir algun dels premis.

 


Com a novetat en aquesta edició, també se sortejaran 4 pastissos en forma de cor per a aquelles persones que facen difusió de la campanya en la coneguda xarxa social: Facebook. Per a poder obtindre un d'aquests pastissos hauran de donar “M'agrada” en la publicació i deixar un comentari, comentant amb qui compartirien el pastís. El sorteig es realitzarà per Facebook en directe el divendres 14 de febrer, dia dels enamorats, a les 10 hores.

El dissabte dia 15 de febrer a les 13 hores, coneixerem els noms de les persones agraciades amb un dels sopars romàntics d'aquesta Campanya de Sant Valentí “Enamora't comprant a Benissa”.

 

 

 


La ACEB Associació del Comerç i l'Empresa de Benissa junto con AFIC-Creama Benissa y el Ayuntamiento de Benissa volvemos a lanzar una campaña para promocionar el comercio local y, de premio, poder compartir con quién quieras uno de los 4 pasteles en forma de corazón o una de las 4 cenas románticas que se sortearán.
ENAMORA'T COMPRANT A BENISSA

La campaña tendrá lugar desde hoy lunes 10 al viernes 14 de febrero, y podrán participar todas aquellas personas que realicen sus compras en cualquiera de los más de 100 comercios asociados a la ACEB. Dichas compras darán derecho a participar en el sorteo de 4 cenas románticas en restaurantes asociados, y para ello se deberá depositar el boleto con el ticket de compra y con sus datos en las urnas habilitadas en los comercios.
Cuantas más compras se realicen y más boletos se depositen, más opciones se tendrá de conseguir alguno de los premios.

 

Como novedad en esta edición, también se sortearán 4 tartas en forma de corazón para aquellas personas que hagan difusión de la campaña en la conocida red social: Facebook. Para poder obtener uno de estos pasteles tendrán que dar “Me gusta” en la publicación y dejar un comentario, comentando con quién compartirían la tarta. El sorteo se realizará por Facebook en directo el viernes 14 de febrero, día de los enamorados, a las 10 horas.

El sábado día 15 de febrero a las 13 horas, conoceremos los nombres de las personas agraciadas con una de las cenas románticas de esta Campaña de San Valentín “Enamora't comprant a Benissa”.

Tornar Tornar

Formació
Projectes
Avís legal | Contacte | © 2020 CREAMA