JUNY
dldmdcdjdvdsdg
     12
3456789
10111213141516
17181920212223
24252627282930
Creama - Treballem junts per la Comarca
Segueix-nos
Facebook Twitter
  • SEDE ELECTRÒNICA DE CREAMA [ + info ]

NOTÍCIES

L'actualitat en un clic


Creama Dénia

13/09/2018

CREAMA-Dénia, presenta la PROGRAMACIÓ DELS CURSOS DE INFORMÁTICA GRATUITS PER A LA CIUTATANIA

Actualment, al municipi de Dénia no existeixen tallers pràctics de poques hores de durada totalment  gratuïts, que  ofereixen la oportunitat d´aprendre  a manejar-se en internet a través d´un ordinador/mòbil o Tablet.

És per això que, CREAMA-Dénia, aprofitant la subvenció del Servef que ha gestionat per  l´Ajuntament de Dénia, des del  mes d´Agost,  compta amb Patricia  Vicente Díaz, una jove menor de 30 anys titulada en el Cicle Formatiu de Grau Mitjà de Explotació de Sistemes Informàtics, que està contractada a jornada completa durant 1 any en contracte en pràctiques, i que va a encarregar-se de dissenyar, impartir i avaluar estos tallers, amb la coordinació de l´equip de l´Agència de CREAMA-Dénia.

A més, a més, es tracta d´una demanda també consensuada  pel subgrup de Formació de la Mesa Municipal de Ocupació de l´ Ajuntament de Dénia; el  donar suport a les persones que encara estan excloses del mon digital i que necessiten que algú els ensenye per a guanyar autonomia en este àmbit. A part de formar a persones, al  mateix temps, es crea un lloc de treball per a una persona jove que està formada que és la que els ensenyarà.

Els tallers, no sols  estan adreçats a persones que no tenen cap coneixement en internet, sino també a persones  que saben  un poc però que necessiten  ampliar eixe coneixement.

La oferta  que ara es presenta, correspon al trimestre Octubre-Desembre 2018, i inclou 5 tallers  pràctics:

APREN A UTILITZAR EL CORREU ELECTRÒNIC

TRAU-LI EL MÀXIM PARTIT AL TEU MÒBIL O TABLET

CONÈIXER I INSCRIURES EN PORTALS DE OCUPACIÓ

WORD

EXCEL

Per a inscriure’s  o ampliar informació, podem passar-se per  CREAMA-Dénia

Tornar Tornar

Formació
Projectes
Avís legal | Contacte | © 2019 CREAMA