ABRIL
dldmdcdjdvdsdg
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930     
Creama - Treballem junts per la Comarca
Segueix-nos
Facebook Twitter
  • SEDE ELECTRÒNICA DE CREAMA [ + info ]

NOTÍCIES

L'actualitat en un clic


Creama Dénia

04/12/2018

CREAMA-Dénia, aconseguix una subvenció del Servef perqué l´Ajuntament de Dénia contrate a 7 persones aturades de llarga durada.

Davant les convocatòries del Servef, referent a ajudes adreçades exclusivament a Coporacions Locals, per a contractar a persones d´un determinat col.lectiu, es posa en marxa la maquinària de coordinació entre l´Ajuntament de Dénia i l´Agència de CREAMA-Dénia, per a, primerament:  solicitar la subvenció,  i posteriorment:  gestionar-la.

Les subvencions del Servef, en esta materia, tenen com a objectiu la contractació, en cada convocatoria, de diferents colectius, que  tenen més dificultosa la seva inserció laboral, com per ejemple: aturats de llarga durada, menors de 30 anys, persones amb perill o risc d´exclusió social, majors de 30 anys…

 D´esta manera,  s´estableix un treball en xarxa entre :

·           L´Ajuntament de Dénia:   s´encarrega de consultar als  diferents departaments les necessitats de personal, les tasques a desenvolupar i les persones responsables en tutoritzar, en cas de que s´aprove la subvenció, a les persones que s´incoporen vía subvenció.Tot açó, s´aprova  per Junta de Govern Local, que és l´òrgan que autoritza  la sol.licitud de la subvenció. Una vegada concedida la subvenció s´obri el procés de seleccio a través del Servef. Finalment,   és l´Ajuntament qui  contracta a les persones seleccionades  i gestiona el seu día a día a través dels responsables dels Departaments on van a treballar.

·         Agència de  CREAMA-Dénia,  s´encarrega de gestionar l´expedient de sol.licitud de la subvenció amb el Servef, i una vegada aprobada la subvenció, realitza, per delegació de l´Ajuntament, el procés selectiu de les candidatures que el Servef aporta, ja que es tracta d´un col.lectiu que necessàriament té que vindre derivat per part del Servef i cumplir els requisits que marca la normativa.Finalitzada la contractació, o si durant ella es produeix alguna incidencia, és CREAMA-Dénia qui s´encarrega de justificarla al SERVEF.

En esta ocasió, l´Ajuntament de Dénia, ha sigut beneficiari d´una subvenció del Programa EMCORD 2018 del Servef (programa d´iniciativa social en col·laboració amb corporacions locals de la Comunitat Valenciana) cofinançada amb càrrec a fons procedents del Servei Públic d´Ocupació Estatal.

EMCORD,  està adreçat  a la contratació de persones aturades de llarga durada (més de 12 mesos a l´atur), que es troben inscrites al Servef.

La quantia subvencionada és de  79.283,74€, que servirà per a sufragar els costos salarials i de seguretat social del personal contractat, a jornada completa durant 6 mesos de duració.

Son   7  les persones  (4 homens i 3 dones)  contractades que,  desenvoluparán la seva tasca que s´iniciarà el 14 de desembre,  durant els 6 mesos que dura la subvenció, en el següents departaments de l´Ajuntament:

PARCS I JARDINS:  1 Jardiner i 1 peó de la construcción.

SERVEIS SOCIALS:   2 auxiliars SAD

EDUCACIÓ:   1 Auxiliar de Biblioteca

OBRES I SERVEIS:   2 peons:   un d´obra pública i l´altre de senalització.

 


Tornar Tornar

Formació
Projectes
Avís legal | Contacte | © 2019 CREAMA