SETEMBRE
dldmdcdjdvdsdg
 123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
282930    
Creama - Treballem junts per la Comarca
Segueix-nos
Facebook Twitter
  • Blog Creama Pego [ + info ]
  • Descàrregues-Informació Pimes i Comerciants Covid-19 [ + info ]
  • Enllaços-Informació Comerciants Covid-19 [ + info ]
  • Enllaços-Informació Pimes Covid-19 [ + info ]
  • SEDE ELECTRÒNICA DE CREAMA [ + info ]
  • Patrimoni Culinari de la Marina Alta [ + info ]

NOTÍCIES

L'actualitat en un clic


Passaport Marina Alta

09/09/2020

Reunió amb els agents de turisme per a continuar avançant en el Comitè de Treball de Passaport Marina Alta

El projecte experimental “Passaport Marina Alta” continua en la formalització d'un comité de treball en el qual ja estan representats els agents de desenvolupament local (ADL), així com els regidors/tècnics de turisme del nostre territori. L’esmentat comité funcionarà com a grup assesor de les decisions que s'hagen de prendre en l'evolució del projecte.

Amb este motiu l'equip tècnic del projecte va mantindre el dimarts 8 de setembre una reunió informativa amb els regidors i tècnics de turisme dels diferents municipis de la nostra comarca, els quals van triar a les portaveus que els representaran en aquest grup de treball.

En les properes setmanes es contactarà amb la resta d'agents clau del sector turístic comarcal, i anirà materialitzant-se este grup assesor. Es treballarà en xarxa per a donar-li al projecte la força necessària per a posicionar la Marina Alta com a destinació turística sostenible.

Presentació prezi: https://prezi.com/view/R9vrwaZ1me4uLSl1bftT/

Vídeo presentació: https://www.youtube.com/watch?v=hajwgtgpisg

 

 

 

 

 

Reunión con los agentes de turismo para seguir avanzando en el Comité de Trabajo de Passaport Marina Alta.

El proyecto experimental “Pasaporte Marina Alta” continúa en la formalización de un Comité de trabajo en el que ya están representados los ADL’s y Concejales/Técnicos de Turismo de nuestro territorio y que funcionará como grupo consejero de las decisiones que se tengan que tomar en la evolución del proyecto.

Con ese motivo el equipo técnico del proyecto mantuvo el martes 8 de septiembre una reunión informativa con los Concejales y Técnicos de Turismo de los distintos municipios de nuestra comarca, los cuales escogieron a las portavoces que les representarán en este grupo asesor.

En las próximas semanas se contactará con el resto de agentes clave del sector turístico comarcal, e irá materializándose así el mencionado Comité. Se trabajará en red para darle al proyecto la fuerza necesaria para posicionar la Marina Alta como destino turístico sostenible.

Presentación prezi: https://prezi.com/view/R9vrwaZ1me4uLSl1bftT/

Vídeo presentación: https://www.youtube.com/watch?v=HajWGtgPiSg

Tornar Tornar

Formació
Projectes
Avís legal | Contacte | © 2020 CREAMA