OCTUBRE
dldmdcdjdvdsdg
   1234
567891011
12131415161718
19202122232425
262728293031 
Creama - Treballem junts per la Comarca
Segueix-nos
Facebook Twitter
  • Blog Creama Pego [ + info ]
  • Descàrregues-Informació Pimes i Comerciants Covid-19 [ + info ]
  • Enllaços-Informació Comerciants Covid-19 [ + info ]
  • Enllaços-Informació Pimes Covid-19 [ + info ]
  • SEDE ELECTRÒNICA DE CREAMA [ + info ]
  • Patrimoni Culinari de la Marina Alta [ + info ]

NOTÍCIES

L'actualitat en un clic


Passaport Marina Alta

23/09/2020

EL PROJECTE PASSAPORT MARINA ALTA ES REUNEIX AMB LES ASSOCIACIONS DE COMERCIANTS I D’EMPRESARIS DE LA COMARCA

Ahir 22 de setembre es va presentar el projecte Passaport Marina Alta de CREAMA als representants de les associacions de comerç, gastronómiques i empresarialrs de la Marina Alta.

Es va realitzar una reunió via Zoom en la qual es va informar de la creació en els propers mesos d’un comité de treball en el qual  estaran representats els ADL’s, Regidors/Tècnics de Turisme i les Associacions de Comerciant, Gastronòmiques i Empresarials del nostre territori. Este comité funcionarà com a grup assessor de les decisions que s'hagen de prendre en l'evolució del projecte.

En el transcurs de la presentació els participants es va oferir voluntaris per a treballar conjuntament en el comité. L’objectiu principal serà treballar en xarxa per a donar-li al projecte la força necessària per a posicionar la Marina Alta com a destinació turística sostenible.

Presentació: https://prezi.com/view/R9vrwaZ1me4uLSl1bftT/

Vídeo: https://www.youtube.com/watch?v=HajWGtgPiSg

 


 

EL PROYECTO PASSAPORT MARINA ALTA SE REÚNE CON LAS ASOCIACIONES DE COMERCIANTES Y EMPRESARIOS DE LA COMARCA.

Ayer 22 de septiembre se presentó el proyecto Passaport Marina Alta de CREAMA a los representantes de las asociaciones de comercio, gastronómicas y empresariales de la Marina Alta.

Se realizó una reunión vía Zoom en la que se informó de la creación en los próximos meses de un comité de trabajo en el que estarán representados los ADL’s, Concejales/Técnicos de Turismo y las Asociaciones de Comerciantes, Gastronómicas y Empresariales del nuestro territorio. Este Comité funcionará como grupo asesor de las decisiones que se tengan que tomar en la evolución del proyecto.

En el transcurso de la presentación los participantes se ofrecieron voluntarios para trabajar conjuntamente en este grupo asesor. El objetivo principal será trabajar en red para darle al proyecto la fuerza necesaria para posicionar la Marina Alta como destino turístico sostenible.

Presentación: https://prezi.com/view/R9vrwaZ1me4uLSl1bftT/

Vídeo: https://www.youtube.com/watch?v=HajWGtgPiSg

Tornar Tornar

Formació
Projectes
Avís legal | Contacte | © 2020 CREAMA