MARÇ
dldmdcdjdvdsdg
    123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031
Creama - Treballem junts per la Comarca
Segueix-nos
Facebook Twitter
  • SEDE ELECTRÒNICA DE CREAMA [ + info ]

NOTÍCIES

L'actualitat en un clic


Creama Dénia

05/04/2018

L´EQUIP PER A LA RECERCA DE L'OCUPACIÓ I EMPRENEDORIA DE DÉNIA

Gràcies al Conveni Marc de col·laboració entre el Servef y la Federació Valenciana de Municipis  i  Províncies (FVMP), l´ Ajuntament de Dénia ha sigut beneficiari  d´ un nou programa del Servef, anomenat “Equipos para la Búsqueda de Empleo y Emprendimiento”.

Al llarg de tota   la província d´Alacant ,  3 son  les  poblacions  a les que el Servef ha dotat d´aquest   Programa: Dénia, Benidorm i Torrevella, per tant Dénia es l´únic  municipi de la comarca que compta amb aquest recurs  adreçat a persones joves menors de 30 anys registrades com aturades al Servef, i inscrites   en el Sistema de Nacional de Garantia Juvenil.

Ajuntament  de Dénia, al tractar-se d´un assumpte d´ocupació, ha  delegat la gestió, a través de la seva Agència de  CREAMA-Dénia, on s´ha ubicat  físicament l´equip del programa i les persones participants.  

El personal tècnic d´ocupació  de CREAMA-Dénia, al igual que el Servef,  ha format part de la Comissió de Valoració per procedir a la selecció de les persones participants i, a més a més,  s´ encarrega de  l´acompanyament i suport necessari pel desenvolupament  del programa.

La captació  de las persones participants es va desenvolupar al llarg del mes de febrer a través de la oficina del Servef de  Dénia i amb la   col·laboració de l´Agència de Creama Dénia.

Qué és un  Equip per a la recerca d´ocupació i emprenedoria?

Es trata d'un equip format per un grup heterogeni de persones desocupades que milloren  les seues estratègies d'autopostulació, per mitjà de la intervenció d'una coach o entrenadora personal. Amb este procés proactiu,  es potencien les habilitats del grup de participants, incrementant les seues possibilitats de trobar ocupació, bé per compte propi o aliena. Inclou recursos d'orientació, formació i activitats específicament dissenyades per al grup, utilitzant una metodologia en què les persones integrants del grup participen de manera activa i solidària en la busca, no sols de la seva pròpia ocupació, sinó també la  dels altres membres de l'equip, en un clima de confiança, creativitat i ajuda mútua, per mitjà de la posada en comú de coneixements i col·laboració en la consecució d'un fi comú, la qual cosa augmenta les probabilitats d'aconseguir ocupació.

 

Objectiu del Programa:

Millorar la ocupabilitat des d´una òptica que els situe en una posició activa, compromesa i solidaria davant els grans reptes que imposa l´actual situació del mercat laboral.

Inici: Març de 2018

Finalització: Juliol 2018

Característiques de l´ Equip de Dénia:

La empresa, a la que el Servef ha adjudicat la gestió i  implementació del programa ha sigut  Ingeus  i la Coach  Mirosa Pallarés,  es la tècnic  encarregada del seu desenvolupament.

Les sessions grupals e individuals es desenvolupen a   l´ Agència de Creama-Dénia,  de dimarts a divendres en horari de Martes a  9.00 a 14.00 h

 El grup de  participants està integrat per   20 persones, d´ edats compreses entre  18 i  30 anys. Hi ha total paritat en quan a gènere;  havent 10 dones y 10 homes. Els nivells educatius son  heterogenis, implicant   diferents nivells educatius. Les persones que compten amb experiència laboral en centra,  sobre tot,  en temes de l´àmbit  administratiu, serveis, jardineria, hostaleria i turisme.

Este programa està subvencionat pel Servef i   cofinançat pel   Fons Social Europeu, a través del Programa Operatiu d´Ocupació  Juvenil i del Programa Operatiu Regional de la Comunitat Valenciana. 

Tornar Tornar

Formació
Projectes
Avís legal | Contacte | © 2019 CREAMA