DESEMBRE
dldmdcdjdvdsdg
     12
3456789
10111213141516
17181920212223
24252627282930
31      
Creama - Treballem junts per la Comarca
Segueix-nos
Facebook Twitter
  • Enllaç al Pla Actuació 2018 [ + info ]
  • Enllaç a les Conclusions Generals del Diagnòstic Territorial de la Marina Alta [ + info ]
  • En www.deniaempleo.com trobaràs informació sobre: ocupació, formació i emprendimiento a Dénia. [ + info ]
  • SEDE ELECTRÒNICA DE CREAMA [ + info ]

NOTÍCIES

L'actualitat en un clic


Creama Dénia

22/12/2017

Finalització del Cicle de conferències adreçades a l ´àmbit dels professionals que atenen persones amb dependencia.

Ahir, dijous 21 de desembre, el coordinador de la Seu de la UA a Dénia,  Alexandre Peretó Rovira,  i la gerent de CREAMA, Rosario Donderis Sala, vaen clausurar   el cicle de conferències que ha realitzat la Seu de la Universitat d´Alacant a Dénia en col.laboració amb CREAMA, al llarg del mesos d´octubre, novemdre i desembre 2017.

Recordar que,  esta iniciativa naix arrel de les necessitats detectades al Diagnòstic i Anàlissi del Sistema Sociolaboral Territorial de Dénia, elaborat per la UNED,  en el que s´estableix com un dels pilars fonamentals pel futur socioeconòmic de la ciutat , el sector d ´assitència a la dependencia. En línea en aquestes conclusions, la Seu de la UA de Dénia, ha elaborat i desenvolupat un conjunt d´iniciatives encaminades a la professionalització i millora en l´atenció a la dependencia.

La població d´aquesta comarca está cada vegada més envellida i els residents estrangers que viuen en ella tenen una edad mitjana de 60 anys. El sector de la dependencia no sols está destinat a convertir-se en un motor econòmic i d´ocupació fonamental, sino que es tracta d´una responsabilitat de la societat els construir i posar els instruments necessàris perque la gent més vulnerable, la gent major, puga tener una vida de qualitat i amb professionals altament formats per a atendrel.s de la millor manera possible.

Concretament, les accions desenvolupades han sigut:

            .- Xarrada sobre la prevenció i identificació de la demencia.

            .- Xarrada sobre  prevenció de violencia de gènere.

            .- Taller Hàbits saludables per a un envelliment actiu i saludable.

            .- Canvis de la conducta alimentària en adults majors.

 

La qualitat de tots els ponents que la Seu UA ha destinat a estes ponencies,  han sigut excepcional,  i la participació i afluencia de públic, ha sigut també, altament satisfactoria, ja que han asistit a cada conferencia al voltant de 60 persones.

Tornar Tornar

Formació
Projectes
Avís legal | Contacte | © 2018 CREAMA